Crowdfundingsactie

Normal 5fa8939dbbfea353758424ee44b3bd97811f8d34
01-12-2016 | 09:51

De crowdfundingsactie die is opgestart om het Sint Nicolaas Comité te steunen en de Sinterklaas intocht in Nederweert veilig te stellen is een groot succes gebleken.

Crowdfundingsactie groot succes

De totale opbrengst is € 2.320,-- en daarmee is het streefbedrag van € 2.000 ruimschoot gehaald. Gisteravond hebben Nederweert24 en initiatiefnemer Erwin Pellemans het bedrag overgedragen aan Leny Simons van het Sint Nicolaascomité.

Erwin Pellemans is erg blij dat zijn actie zoveel respons heeft gekregen en wil iedereen enorm bedanken die een bijdrage heeft geleverd. Medio oktober plaatste Leny Simons een oproep op Nederweert24 om de noodklok te luiden. Ze heeft de laatste tijd gemerkt dat er toch nog altijd veel mensen zijn die de intocht in ons dorp een warm hart toedragen. Dat bleek ook uit de opbrengst van de actie Samen Sterker van Rabobank Weerterland en Cranendonck. Ook hier kreeg het Sint Nicolaas Comité aanzienlijk meer stemmen dan andere jaren.

Het comité wil iedereen die op enigerlei wijze een bedrage heeft geleverd daarvoor zeer hartelijk bedanken. "We kunnen er daardoor zeker van zijn dat we de Sint ook de komende jaren weer een warm welkom kunnen geven in Nederweert" aldus Leny.